Variálható fülbevaló AK-15

3.000 Ft

 

Állítsd össze a saját ízlésednek megfelelő fülbevalót.

A krizokolla, hematit, hegyikristály, tekla, kagyló, aurakvarc kővel készült bájos fülbevalók egyenesen zsebpámpaként világítanak és vonzzák a tekintetet.

Az ásványokat körülölelő üveggyöngyöket fehér, ezüst, türkiz és fekete  színben választhatod.

Cikkszám: AK-15 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Állítsd össze Te magad ékszered! Tedd egyedivé, egyedülállóvá szettjeidet! Nézzük miből válogathatsz.

Hematit
Metálosan csillogó, szürkés-barnás kő, melyet vérkőként is ismernek. Ellenállóbá teszi viselőjét a külső behatásokkal szemben, bátrabb, és céltudatosabb lesz. A lelki hatás mellett testileg is pozitív hatást gyakorol. Jó hatással van a vérképződésre, segít normál szinten tartani a vérnyomást, és gyorsítja a regenerálódást. Segíti a májfunkciókat, így tökéletes társ méregtelenítés alkalmával. És ne felejtsük el, hogy mágikus hatást is tulajdonítanak neki. Megvéd a gonosztól, óvja az álmainkat.

Hegyikristály
 Az egyik legerősebb, és legfontosabb kristályunk. Energiát, erőt ad viselőjének. Említik méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatását is. A hegyikristály tartalmazza az összes színt, és minden csakránkra jótékony hatással van, bármilyen betegségre használható. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány. Abban az esetben, ha egyensúlyban van a szervezet, akkor hatása csökken, és megtartja az ideális állapotot. Ami még nagyon fontos, hogy minden más ásvány hatását erősíti, ezért bármilyen ásvánnyal jól kombinálható!

Tekla gyöngy
Nagyon jó stresszoldó, megnyugtatja a lelket. Növeli az akaraterőt, segít lezárni a múltbeli sérelmeket, és pozitívan használhatjuk szellemi kimerültség ellen. Különböző színek közül válogathatsz, és állíthatod össze teljesen a saját igényeidnek megfelelően.

Kagyló gyöngy
Segít egyensúlyt teremteni, és igazodni az életben történő változásokhoz. Támogatja, hogy viselője felvegye a természet és az évszakok természetes ritmusát, és segít megelőzni a kiégést.  A teljes kört bezáró láncok az élet teljességét szimbolizálják, illetve a tradíciók tovább élését jelenthetik. A gyöngyök színskálája az egészen világos fehértől a barnás-bézses színeken keresztül egészen a feketéig terjed.

Aura kvarc
Magas és intenzív rezgésű ásvány, melyet öröm viselni. Javítja a hangulatot, szépségre és finom lelki minőségekre hangolja viselőjét. A mindennapokba könnyedséget és rugalmasságot hoz.

Viseld és lásd tisztán önmagad!

A fülbevalók hossza 3 cm. Acél akasztó

5 napon belül vállaljuk az elkészítését. 

Vállaljuk az ékszer egyedi méretben való elkészítését is. Írj nekünk, és felvesszük veled a kapcsolatot.

További információk

Szín

ezüst, fehér, fekete, türkiz

Ásvány

aurakvarc, hegyikristály, hematit, kagyló, krizokolla, tekla